Beauty Tatoo Voor Vrouwen Tattoos Rug Tattoo schouder Tatouage Enkel Tattoo's Onderrug Tribal Vrouw Tatouages Arm Tatoe LiesTattoo voorbeelden


Beauty tattoo...

wat is dat eigenlijk ?
 beauty tattoo, schouder tatouage, enkel tattoo's, tatoeage borst, bovenarm tatoos, vlindertje

Een verbaasde tattoo artiest met jarenlange ervaring vroeg me dat eens ?
Het is een relatief jong begrip denk ik, vooral ontstaan toen een aantal jaren geleden schoonheidsspecalistes die permanente make-up plaatsten ook body tattoos begonnen te plaatsen .
Het betreft vooral vrouwelijke kleine tattoo designs, maar groeide uiteindelijk ook uit tot het plaatsen van tribals en dergelijke .

Het werd vooral een vrij groot succes denk ik omdat het hebben van een tattoo een echte modetrend werd en een publiek aantrok dat soms nog een zekere drempelvrees had om een tattoo shop binnen te stappen , men vond het wel fijn dit bij een schoonheidsspecialiste te laten uitvoeren omdat dit vooral voor vrouwen toch vaak een meer vertrouwde omgeving was, en daar is niets mis mee, zolang men maar de gepaste techniek gebruikt, eerlijk tegenover zichzelf is betreffende zijn artistieke of esthetische talent en eerlijke informatie geeft betreffende .

 tattoo voorbeelden, beauty tatoo, beauty tattoos, hartje naam, Vrouw tatouages, arm tatoe,
Wat ik wel een spijtige zaak vind is dat sommigen hier handig op inspeelden en de "Beauty Tattoo" promoten door te beweren dat tattooshops vooral ongure ruimtes zijn die zich bevinden in ruige wijken waar onhygienisch gewerkt word en dat je in een schoonheidssalon moet zijn om hygienisch behandeld te worden . Je eigen werkzaamheden promoten door anderen zo onderuit te halen is toch triest...

Er zijn vandaag de dag tal van goede tattooshops die meer dan hygienisch werken, bovendien is het in Belgie althans zo dat tattooshops strengere wettelijke maatregelen worden opgelegd betreffende hygiene dan aan schoonheidsspecialistes.
Dit is vooral verantwoord omdat er grotere oppervlaktes van de huid bewerkt worden . IK heb alle bewondering voor het mooie werk dat tattoo artiesten vaak leveren, of je er van houd of niet maakt ieder uit voor zich, maar vaak zie je echte kunstwerkjes.

 tatoo voorbeelden, vogeltje, beauty tattoo, rug tattoo, lies tatoes, onderrug tatoeage,

Hoe maak je de juiste keuze ?


Of je nu beslist je tattoo te laten plaatsen, bij een schoonheidsspecialiste of in een tattoo shop, kijk altijd goed of je te maken hebt met iemand die zijn vak kent en die je eerlijke informatie geeft.

- Kijk altijd even rond of vraag referenties bij mensen die een mooie tattoo hebben.

- Iemand die je zegt dat de tattoo over x-aantal jaren verdwijnt of makkelijker met de laser te verwijderen is dan een klassieke tattoo, maakt je ofwel wat wijs of weet niet waarover hij praat en het is dan maar de vraag of zo iemand je een kwaliteitsbehandeling kan geven.

- Tatoeage is vooral een artistiek beroep dat je niet zomaar kunt aanleren , evenals een schilder , je hebt het of je hebt het niet .

 beauty tattoo, schouder tatouage, enkel tattoo's, beauty tatoeage, navel tatoe,


 tattoo plaatjes, dieren, borst, tatoe, tatoes, tattoe, tattoes,
De illusie creeeren van bvb een blaadje dat op je schouder zweeft, of een tijgertje dat je borst als kussentje gebruikt, enkel een echte tattoo artiest kan het .
Foto's door tattoo Victor & Gina
Freehand werken , een techniek waarbij zonder sjabloon wordt gewerkt, speciale effecten aan je tattoo geven zoals schaduw en zweefeffecten , het zijn allemaal technieken die de nodige artistieke vaardigheden vereisen. Iedereen kan natuurlijk bvb een cursus schilderen volgen en misschien ben je dan vroeg of laat wel in staat een mooi schilderijtje te creeeren , maar of je daarmee een kunstwerkje hebt...?

En dat is toch eigenlijk wat een tattoo moet zijn, het is de bedoeling dat hij een heel lange tijd bij je blijft , voorzie je dan ook van de beste kwaliteit.

- Er bestaan vandaag de dag talloze tattoo designs, beslis nooit in een impuls wat je op je lichaam laat plaatsen, je moet het binnen vele jaren ook nog mooi vinden . Een professioneel tattoo artiest beschikt over talloze tattoo designs, bovendien kan je er meestal terecht met je zelf meegebrachte afbeelding of er kan een origineel ontwerp voor je gemaakt worden, dit maakt het natuurlijk nog veel persoonlijker.
 Beauty tattoo, beauty tattoos voor vrouwen, rug tattoo, onderrug tatoo, tribal bloem, tattoo's, tattoos foto's van body tattoos,


- Uiteraard is het ook belangrijk dat men hygienisch werkt en je goede informatie geeft betreffende de naverzorging.

- Vooral als je denkt dat je je tattoo ooit toch weer eens wil laten verwijderen, ga je best naar iemand die goed weet met welke pigmenten hij werkt en je kan informeren wat goed met laser te verwijderen is.

- Als je toch nog te veel twijfelt of je zoiets definitiefs wel wil, laat dan eerst je tattoo aanbrengen met henna (wel uitkijken of je niet allergisch bent ) of een airbrush, dit zijn wel tijdelijke "tattoos" en er zijn vandaag de dag tal van tattoo artiesten die het aanbieden, net om die reden.
Voel je je er echt goed mee dan kan een echte tattoo altijd nog.

- Goede en slechte professionals heb je in elk beroep, zaak is je goed te informeren en de juiste keuze te maken .
 tattoo plaatjes, sterrenbeeld, zodiac, horoscoop, maagd

Om je beetje op weg te helpen bij de keuze van je tattoo vind je op deze site honderden tattoo afbeeldingen om ideeen op te doen en enkele adressen van goede tattoo artiesten, maar er zijn er natuurlijk nog meer.

Veel succes met je keuze !

Is een tijdelijke tatoeage mogelijk met permanente make-up techniek ? Meer info over verschillen en overeenkomsten van tatoeages en permanente make-upAndere Tattoo onderwerpen

Tattoo

Bestaat een tijdelijke tattoo ?
Afgezien van wenkbrauwen tatoeeren, eyeliner of lippen tatoo, is ook de beauty tattoo tegenwoordig een veel gevraagde toepassing. Nochthans bestaan er nog steeds veel misverstanden betreffende beauty tattoo's. Is de beauty tatoeage een definitieve of een tijdelijke tatoeage? Is een tijdelijke tattoo mogelijk? Kan men permanente make-up techniek toepassen voor body tattoos? Tattoos of permanente make-up verwijderen met laser...

Hoe maak je de juiste keuze voor een tatoeage ?
Wat is een beauty tattoo eigenlijk en waar moet je zeker op letten om ervoor te zorgen dat je er een mooie tatoeage aan over houdt? Is beauty tatoo tijdelijk ?

Adressen van tattooshops en links
Adressen van enkele tattoo-shops die we kennen en waar je terecht kan voor veilige, mooie, hygienische en professionele tattoos.

Tattoos plaatjes, tekeningen, voorbeelden en afbeeldingen voor mooie tatoeages.
1600 gratis tattoo voorbeelden en plaatjes te bekijken om u te helpen bij uw keuze voor een tatoo. Regelmatig worden er nieuwe tattoo afbeeldingen en tekeningen toegevoegd. Tattoo ontwerpen van tribals, chinese tekens, draken, zodiac, sterrenbeeld, ster, zon, maan, dieren, kanji, celtic, dolfijn, bloemen, armbanden, rug tattoo, enkel tatoos, navel tattoos, schouder tatoo's....

Tattoo foto's en plaatjes van sterren en beroemdheden 1
Tatoeage fotos en plaatjes van tatoeages van sterren en celebrities. Foto's tattoo's anastacia, david beckham, 50 cent, pamela anderson, tommy lee, pink, afbeeldingen tatoeage paris hilton, britney spears, eminem, little kim, boy george, carey heart,fotos tatoeage cher, russel crowe, fotos tatoo koby bryant, fotos tatoeages busta rhymes, sophie anderton, foto tatoeages mary j blige , asia argenta tatoo foto's tatoos ster

Tattoo fotos en plaatjes van sterren en beroemdheden 2
Foto's tattoos angelina jolie, april lavigne tatoes, usher tattoes, afbeelding tatoo rachel hunter, afbeelding tatoeages alicia keys, nelly, mel B, afbeelding tattoo robbie williams,laura harris, foto tatoo melanie C, faith evans, fotos tattookate moss, ben affleck, foto tattoolenny kravitz, foto tatoeage carey hart.

Informatie over Permanente make up


Alle foto's van body tattoos die u op deze site ziet zijn het werk van tattoo Victor & Gina en auteursrechtelijk beschermd . Voor meer inlichtingen komt u door op deze tekst te drukken op hun site terecht. Bij deze wil ik hen graag bedanken voor de vele wijsheden die ze me bijbrachten.
TOP
Alle foto's op deze site dragen een digitaal watermerk , gelieve niet te kopieëren
All pictures on this site have a digital watermark , please do not copy
Beauty Touch Studio Antwerpen Merksem België