Ervaringen met permanente make up en meningen over permanente make-up van klanten

Alle foto's van permanente make-up

op deze site zijn van eigen werk tenzij anders aangegeven

Bekijk hier foto's van permanente make up
Permanente make-up

Algemene informatie

Wat is mogelijk ?

Verloop behandeling

Uw garantie?

Alopecia areata

Correctie slecht geplaatste permanente make-up

Prijzen
permanent make up


Veelgestelde vragen permanente make up


Beauty tips

Make up tips
Schoonheidstips verzorging
gelaat en lichaam
cosmetica
Informatie over plastische chirurgie


Tattoo voorbeelden

Tattoo afbeeldingen

Beauty tattoo
is een tijdelijke tattoo
mogelijk ?


Tatoeage verwijderen

Tattoo verwijderen

Rejuvi tattoo removal

Veel gestelde vragen
Cadeaubon

voor permanente make up

maquillage permanent version francais  permanent make up english version
-FR -EN

 permanent make-up voor cosmetische tatoeage .

Permanente make-up ervaringen

Bedankt om uw ervaring betreffende de behandelingen van permanente make up mee te delen!

Elk bericht word alvorens te verschijnen gecontroleerd op inhoud om spammers of grapjassen te mijden, maar er worden nooit fictieve berichtjes vermeld om onze diensten te promoten.

Gezien de privacy van klanten ten allen tijde word gerespecteerd, maken wij geen loze beloften dat u de klanten van de berichtjes kan controleren. Wij waarderen dat men de moeite neemt om zijn mening te uiten en het staat iedereen vrij het e-mail adres wel of niet mee te delen.
Gastenboek
Teken ons gastenboek


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende
Naam: Geens Wendy
Website: neen
Bericht:
Een kleine 2 jaar geleden liet ik een eyeliner boven en onder mijn ogen zetten bij Beauty Touch Studio. Voorheen liet ik dit elders al doen, maar dat was geen aangename ervaring en bovendien was de lijn zo fijn dat je er na enkele maanden niets meer van zag. Een collega verwees me naar Pascale van Gils. Dankzij de rustige omgeving en het vooraf aangebrachte product, verliep alles veel vlotter en veel minder pijnlijk. De eyeliner werd -zoals ik wou- ook veel breder geplaatst. Super om 's ochtends op te staan met make up! Zeker de moeite waard! Pas na een dikke twee jaar ben ik nu aan een opfrissing toe. Een aanrader!
Toegevoegd op: 23 04 2015

Naam: van strijdonck karine
Website: neen
Bericht: Ik heb vorige week mijn wenkbrauwen pmu laten zetten,ik ben na een paar dagen al HEEL tevreden over het resultaat!!! Ze zien er heel natuurlijk uit, devorm is heel mooi en de kleur is mooi aangepast aan het geheel. Pascale geeft vooraf veel uitleg over wat er kan en wat er best paste bij mij en wat pmu inhoud. Ik vond de behandeling wel wat pijnlijk maar dat heeft ze wel opgelost met wat staffere verdovende zalf te gebruiken en dat verzachte wel wat. Al bij al ben ik heel blij dat ik het laten doen heb, ik sta nu niet meer elke morgen voor de spiegel wenkbrauwen te tekenen! DANK JE WEL PASCALE
Toegevoegd op: 09 02 2015

Naam: Kim Schram
Website: geen
Bericht: Ogen lijntjes boven en onder PMU laten zetten. Vorige week de 2e behandeling gehad. Zeer mooi gedaan! Ik heb kleine ogen, en moeilijke oogleden, en het eindresultaat is super. Pascale is een toffe vrouw en geeft goede uitleg. Ik ben heel blij dat ik via google op haar site terecht ben gekomen en besloten heb om bij haar de lijntjes te laten zetten.
Toegevoegd op: 22 01 2015

Naam: Liesbeth Vertommen
Website: neen
Bericht: Ik ben een eerste keer bij Pascale terecht gekomen na een slechte plaatsing van een eyeliner in Wilrijk. Ik wist al van een eerdere ervaring dat de verdovende crème bij mij niet echt veel verdoofde. Met een klein hartje vertrok ik naar Pascale. Na één oog begon ik het lastig te krijgen, maar door de zachtheid en het geduld van Pascale is het mij gelukt. Ik waardeer haar professionaliteit enorm. Het resultaat is erg mooi. Na enkele jaren heb ik mijn eyeliner later bijwerken en iets zwaarder laten zetten. Mijn beste vriendin is ondertussen ook bij haar geweest en heeft nauwelijks iets van de behandeling gevoeld. Bedankt voor de goede zorgen en het mooie resultaat!
Toegevoegd op: 14 11 2014

Naam: Christiane Pollet
Website: neen
Bericht: Eind 2012 liet ik mijn wenkbrauwen doen maar dit was veel te donker (zo goed als zwart) uitgevallen. Bij de nabehandeling begin 2013 werd de kleur lichter gemaakt maar blijkbaar hebben ze de verkeerde kleur gebruikt (of teveel lichte kleur) want na een paar maanden werden mijn wenkbrauwen gewoon helemaal ros. Toen ik die persoon probeerde hierover te contacteren, werd ik gewoon genegeerd en heb daar nooit meer iets van gehoord! Ik heb dan wat op google gezocht en kwam op de site van Pascale terecht en de vele positieve ervaringen van andere mensen (waarvan sommige ook voorheen door iemand anders verkeerd behandeld werden) heb ik de beslissing genomen om naar haar te gaan. Ik heb nog geen moment spijt gehad want niet enkel is de vorm mooier maar ook de kleur heeft ze heel goed kunnen inschatten. Een verkeerde kleur (en vooral ros) blijkt heel moeilijk te corrigeren maar het resultaat mag er zeker zijn en is toch heel natuurlijk (andere mensen vinden het een hele verbetering en gewoon heel mooi). Ik heb net mijn nabehandeling gekregen dus is het even afwachten hoe alles zal evolueren maar ik heb er heel veel vertrouwen in! Ik ben super tevreden! :-)
Toegevoegd op: 26 08 2014

Naam: Saskia
Website: neen
Bericht: Enkele jaren geleden heb ik een obsessie gevormd om mijn wenkbrouwen te dun en te veel te epileren, waardoor ik elke dag wenkbrouwen moest tekenen. Gaan zwemmen was dus geen optie meer. Na een tip van een vriendin kwam ik bij Pascale terecht. Er werd geluisterd naar mijn vragen en ik had heel veel inspraak op het model en de kleur. Ik raad het iedereen aan, ik kom zeker terug!
Toegevoegd op: 11 08 2014

Naam: Sanchez Juanita
Website: neen
Bericht: Beste Pascale, bedankt voor mijn mooie PMU wenkbrauwen!! Ik had dit al veel eerder moeten laten doen, maar je professionele website heeft mij ervan overtuigd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ook over je zachte, lieve manier waarop je werkt! Nog zeer veel succes gewenst!
Toegevoegd op: 09 08 2014

Naam: janssens thalia
Website: neen
Bericht: Lieve dame die je goed gerust stelt. Had enorm veel schrik maar was helemaal niet nodig. Ik kom zeker terug!!
Toegevoegd op: 20 06 2014

Naam: Axelle
Website: neen
Bericht: Ik wou altijd al mijn wenkbrauwen laten tattooeren, maar nam er nooit de tijd voor.
Tot ik van een vriendin hoorde dat pascale wel goed was,ik nam meteen een afspraak, voor wenkbrauwen en een lijntje onder de ogen.De behandeling zelf doet geen pijn de verdoving werkt goed. ja ben er heel content van! Dank u Pascale, een echte aanrader voor wie zich 's morgends niet wil shminken maar toch een mooie naturel look wil hebben.Ik ga nog een afspraak maken voor een lijntje boven men ogen ook
Toegevoegd op: 23 05 2014

Naam: Melissa
Website: neen
Bericht: Na een eerdere slechte wenkbrauwen pmu plaatsing in nederland ben ik bij pascale terecht gekomen, zij weet echt wat ze doet!
De wenkbrauwen zien er natuurlijk uit.
Vanuit NL wel een stukje rijden, maar dat is het zeker waard!
Dus niet twijfelen, gewoon naar pascale gaan!!
Toegevoegd op: 18 03 2014

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende