Ervaringen met permanente make up en meningen over permanente make-up van klanten

Alle foto's van permanente make-up

op deze site zijn van eigen werk tenzij anders aangegeven

Bekijk hier foto's van permanente make up
Permanente make-up

Algemene informatie

Wat is mogelijk ?

Verloop behandeling

Uw garantie?

Alopecia areata

Correctie slecht geplaatste permanente make-up

Prijzen
permanent make up


Veelgestelde vragen permanente make up


Beauty tips

Make up tips
Schoonheidstips verzorging
gelaat en lichaam
cosmetica
Informatie over plastische chirurgie


Tattoo voorbeelden

Tattoo afbeeldingen

Beauty tattoo
is een tijdelijke tattoo
mogelijk ?


Tatoeage verwijderen

Tattoo verwijderen

Rejuvi tattoo removal

Veel gestelde vragen
Cadeaubon

voor permanente make up

maquillage permanent version francais  permanent make up english version
-FR -EN

 permanent make-up voor cosmetische tatoeage .

Permanente make-up ervaringen

Bedankt om uw ervaring betreffende de behandelingen van permanente make up mee te delen!

Elk bericht word alvorens te verschijnen gecontroleerd op inhoud om spammers of grapjassen te mijden, maar er worden nooit fictieve berichtjes vermeld om onze diensten te promoten.

Gezien de privacy van klanten ten allen tijde word gerespecteerd, maken wij geen loze beloften dat u de klanten van de berichtjes kan controleren. Wij waarderen dat men de moeite neemt om zijn mening te uiten en het staat iedereen vrij het e-mail adres wel of niet mee te delen.
Gastenboek
Teken ons gastenboek


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende
Naam: Christiane Pollet
Website: neen
Bericht: Eind 2012 liet ik mijn wenkbrauwen doen maar dit was veel te donker (zo goed als zwart) uitgevallen. Bij de nabehandeling begin 2013 werd de kleur lichter gemaakt maar blijkbaar hebben ze de verkeerde kleur gebruikt (of teveel lichte kleur) want na een paar maanden werden mijn wenkbrauwen gewoon helemaal ros. Toen ik die persoon probeerde hierover te contacteren, werd ik gewoon genegeerd en heb daar nooit meer iets van gehoord! Ik heb dan wat op google gezocht en kwam op de site van Pascale terecht en de vele positieve ervaringen van andere mensen (waarvan sommige ook voorheen door iemand anders verkeerd behandeld werden) heb ik de beslissing genomen om naar haar te gaan. Ik heb nog geen moment spijt gehad want niet enkel is de vorm mooier maar ook de kleur heeft ze heel goed kunnen inschatten. Een verkeerde kleur (en vooral ros) blijkt heel moeilijk te corrigeren maar het resultaat mag er zeker zijn en is toch heel natuurlijk (andere mensen vinden het een hele verbetering en gewoon heel mooi). Ik heb net mijn nabehandeling gekregen dus is het even afwachten hoe alles zal evolueren maar ik heb er heel veel vertrouwen in! Ik ben super tevreden! :-)
Toegevoegd op: 26 08 2014

Naam: Saskia
Website: neen
Bericht: Enkele jaren geleden heb ik een obsessie gevormd om mijn wenkbrouwen te dun en te veel te epileren, waardoor ik elke dag wenkbrouwen moest tekenen. Gaan zwemmen was dus geen optie meer. Na een tip van een vriendin kwam ik bij Pascale terecht. Er werd geluisterd naar mijn vragen en ik had heel veel inspraak op het model en de kleur. Ik raad het iedereen aan, ik kom zeker terug!
Toegevoegd op: 11 08 2014

Naam: Sanchez Juanita
Website: neen
Bericht: Beste Pascale, bedankt voor mijn mooie PMU wenkbrauwen!! Ik had dit al veel eerder moeten laten doen, maar je professionele website heeft mij ervan overtuigd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ook over je zachte, lieve manier waarop je werkt! Nog zeer veel succes gewenst!
Toegevoegd op: 09 08 2014

Naam: janssens thalia
Website: neen
Bericht: Lieve dame die je goed gerust stelt. Had enorm veel schrik maar was helemaal niet nodig. Ik kom zeker terug!!
Toegevoegd op: 20 06 2014

Naam: Axelle
Website: neen
Bericht: Ik wou altijd al mijn wenkbrauwen laten tattooeren, maar nam er nooit de tijd voor.
Tot ik van een vriendin hoorde dat pascale wel goed was,ik nam meteen een afspraak, voor wenkbrauwen en een lijntje onder de ogen.De behandeling zelf doet geen pijn de verdoving werkt goed. ja ben er heel content van! Dank u Pascale, een echte aanrader voor wie zich 's morgends niet wil shminken maar toch een mooie naturel look wil hebben.Ik ga nog een afspraak maken voor een lijntje boven men ogen ook
Toegevoegd op: 23 05 2014

Naam: Melissa
Website: neen
Bericht: Na een eerdere slechte wenkbrauwen pmu plaatsing in nederland ben ik bij pascale terecht gekomen, zij weet echt wat ze doet!
De wenkbrauwen zien er natuurlijk uit.
Vanuit NL wel een stukje rijden, maar dat is het zeker waard!
Dus niet twijfelen, gewoon naar pascale gaan!!
Toegevoegd op: 18 03 2014

Naam: Gerda NL
Website: neen
Bericht: Door een tip van mijn vroegere kapster in Nederland kwam ik op de site van Pascale. Mijn wenkbrauwen zijn na een chemokuur nooit goed teruggegroeid. Sinds de behandeling heb ik weer een sprekend gezicht en het scheelt zoveel werk elke ochtend! Bedankt Pascale, het resultaat is prima! Ik ga zeker terugkomen
Toegevoegd op: 01 09 2013

Naam: De Brauwer Z.
Website: neen
Bericht: 8 jaar geleden mijn wenkbrauwen laten doen maar dit was veel te donker ( zo goed als zwart ) uitgevallen.Na al die jaren dus groen ! Tot ik bij Pascale terecht kwam. Zeer veel informatie gekregen ( want was toch wel mijn vertrouwen een beetje kwijt ) en het resultaat was subliem ! Ik heb terug aanvaardbare en natuurlijke wenkbrauwen..sommige mensen zien het niet eens meer ! Zij kan enorm goed kleuren mengen dat je eerst zou denken oei het slaat oranje uit maar uiteindelijk na een paar weken vloeit alles in een perfecte kleur samen..ik ben zeer tevreden ! Bedankt
Toegevoegd op: 03 08 2013

Naam: sabine de caluwe
Website: neen
Bericht: mijn ervaring bij Pascale ,
eerst wou ik pascale bedanken voor het resultaat waar ik al uiterst tevreden van ben.Door medicatie was ik een groot deel van mijn wenkbrauwen verloren,na een afspraak bij pascale en een bijzondere goede uitleg was ik overtuigd van deze te laten doen .
Ik moet nog eenmaal gaan voor een bijvulling maar ben al uiterst tevreden over het resultaat ,dus bij deze bedank ik je al Pascale en zonder twijfel kom ik terug .
Toegevoegd op: 08 07 2013

Naam: BOTTELBERGE JENNY
Website: neen
Bericht: Bij Pascal van Gils ben je op het juiste adres voor een warm onthaal,oprechtheid,en haar "Gave van professioneel vaardigheid" een echte aan rader "voor ieder vrouw die er steeds wil goed uitzien "
Toegevoegd op: 08 07 2013

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende