Tattooshop Tattooshops adressen Tatooshop Professionele Tatooshops Tattoo shop Tattoo shops Tatoe shop Tatoe shops Antwerpen
Tattoo voorbeelden


Enkele adressen van ...


goede tattooshops die we kennen ...waar we al werk van gezien hebben en met zekerheid kunnen zeggen dat ze hygiënisch werken.

Deze lijst is zeker niet volledig , heb je goede ervaringen betreffende het plaatsen van je tattoo , mail het ons door , we voegen ze graag toe aan de lijst zodat de bezoekers van deze site ook in hun regio terecht kunnen op een goed adres van een tattoo shop.

Tattoo artist Herco Roelofs : Overijssel Nederland : Bij Tattoo Herco kan je persoonlijke tattoo voorbeelden en designs laten ontwerpen. Een tattoo artiest met bijna 30 jaar ervaring voor het plaatsen van hygienische en kwalitatieve tattoos. Op de site vind je tal van mooie tattoo foto's met prachtige door hen aangebrachtte tatoeages.


Tattoo & Laserpoint : Bij victor en Gina kan je terecht voor het plaatsen van prachtige tattoos en het verwijderen van tatoeages met laser . Definitieve ontharing met laser . Je krijgt er eerlijk en professioneel advies. En aan hygiëne geen gebrek, het wordt gezien als een must voor niet alleen veilige , maar ook mooie resultaten. Gelegen te Waarloos-Kontich in België.


Wildcat tattoo en piercing : Een gevestigde waarde in hartje antwerpen voor piercing en tattoo. Ik liet er zelf mijn navelpiercing plaatsen en geloof me hygiënischer kan niet.


Tattoo Leroy: Bij tattoo Leroy kan je terecht voor het plaatsen van tattoos en opleidingen. De resultaten die ik er van zag waren erg mooi en volgens de klanten was de hygiëne meer dan ok. Gelegen te Oudenaarde in Belgie


Bodydesign : Bij bodydesign in Gent kan u terecht voor tattoo , piercing , henna tattoo, branding , bodypaint , dreadlocks en nog veel meer . U vindt op de site vraag en antwoord i.v.m. tattoo
Bodydesign kan u een tijdelijke tattoo geven die 2 3 dagen blijft staan. Leuk om uw vrienden en familie te verrassen tijdens de komende feestdagen. Het principe is hetzelfde als de "kleeftattoo", maar heeft als grootste voordeel dat u zelf een ontwerp uit de talloze tattoovoorbeelden kan kiezen. Ook uw eigen ontwerp kan geplaatst worden als tijdelijke tattoo.


Tattoogerben : Op de site van tattoo Gerben en Kitty ziet u tal van voorbeelden van tattoo foto's en krijgt u een indruk van hun mooie en verzorgde studio, u kan er ook terecht voor kwalitatieve piercing.


Modern Angels : Bij Modern Angels te Ekeren kan u terecht voor professionele en hygienische tattoo en piercing. Herwin heeft 8 jaar ervaring in tattoo en piercing, er wordt op afspraak gewerkt zodat uw behandeling de aandacht en tijd krijgt die ze verdient en er wordt gewerkt in aparte hygienische en steriele ruimtes. De website is in opmaak, maar als u op de link klikt krijgt u via de flyer de nodige informatie.


Marcs tattoo studio : Hypermoderne tattoo studio die word gerund door Monica en Kimberly. De ontwerpen worden gemaakt met de hand, of worden aangepast volgens de wensen van de klant via de computer met photoshop en illustrator. Er worden zelfs tattoo's gemaakt van foto's die mensen meebrengen, enz... Moderne technieken dus, voor een vakmanschap dat al eeuwen oud is. Ook covers van niet zo mooie tattoos worden met succes uitgevoerd.
Links waar je tal van informatie vind betreffende tattoo , tattoo-shops , tattoo flash , tatoeage voorbeelden , enz...


Tattoo.start.be : Tattoo informatie start hier


Start digitaal : Op deze site vind u tattoo informatie uit verschillende regio's

Tons of tattoos : Dagelijks artikelen over de wereld van de tatoeage. Ook tattoo designs, tattoo voorbeelden en plaatjes, symboliek en info over tattoo shops.Andere Tattoo onderwerpen

Tattoo

Bestaat een tijdelijke tattoo ?
Afgezien van wenkbrauwen tatoeeren, eyeliner of lippen tatoo, is ook de beauty tattoo tegenwoordig een veel gevraagde toepassing. Nochthans bestaan er nog steeds veel misverstanden betreffende beauty tattoo's. Is de beauty tatoeage een definitieve of een tijdelijke tatoeage? Is een tijdelijke tattoo mogelijk? Kan men permanente make-up techniek toepassen voor body tattoos? Tattoos of permanente make-up verwijderen met laser...

Hoe maak je de juiste keuze voor een tatoeage ?
Wat is een beauty tattoo eigenlijk en waar moet je zeker op letten om ervoor te zorgen dat je er een mooie tatoeage aan over houdt? Is beauty tatoo tijdelijk ?

Adressen van tattooshops en links
Adressen van enkele tattoo-shops die we kennen en waar je terecht kan voor veilige, mooie, hygienische en professionele tattoos.

Tattoos plaatjes, tekeningen, voorbeelden en afbeeldingen voor mooie tatoeages.
1600 gratis tattoo voorbeelden en plaatjes te bekijken om u te helpen bij uw keuze voor een tatoo. Regelmatig worden er nieuwe tattoo afbeeldingen en tekeningen toegevoegd. Tattoo ontwerpen van tribals, chinese tekens, draken, zodiac, sterrenbeeld, ster, zon, maan, dieren, kanji, celtic, dolfijn, bloemen, armbanden, rug tattoo, enkel tatoos, navel tattoos, schouder tatoo's....

Tattoo foto's en plaatjes van sterren en beroemdheden 1
Tatoeage fotos en plaatjes van tatoeages van sterren en celebrities. Foto's tattoo's anastacia, david beckham, 50 cent, pamela anderson, tommy lee, pink, afbeeldingen tatoeage paris hilton, britney spears, eminem, little kim, boy george, carey heart,fotos tatoeage cher, russel crowe, fotos tatoo koby bryant, fotos tatoeages busta rhymes, sophie anderton, foto tatoeages mary j blige , asia argenta tatoo foto's tatoos ster

Tattoo fotos en plaatjes van sterren en beroemdheden 2
Foto's tattoos angelina jolie, april lavigne tatoes, usher tattoes, afbeelding tatoo rachel hunter, afbeelding tatoeages alicia keys, nelly, mel B, afbeelding tattoo robbie williams,laura harris, foto tatoo melanie C, faith evans, fotos tattookate moss, ben affleck, foto tattoolenny kravitz, foto tatoeage carey hart.

Informatie over Permanente make up
Alle foto's van body tattoos die u op deze site ziet zijn het werk van tattoo Victor & Gina en auteursrechtelijk beschermd . Voor meer inlichtingen komt u door op deze tekst te drukken op hun site terecht.
TOP
All pictures on this site have a digital watermark , please do not copy
Beauty Touch Studio Antwerpen Merksem België