Beauty Tattoo Nadelen Tatoeage Voordelen Tattoos Nadeel Tijdelijke Tatoeages Verwijderen Laserbehandeling Tatouage TatoeTattoo voorbeelden
Tijdelijke tattoo ...
 tattoo voorbeeld, chinese tekens, tatoeage, rug tattoo

of gewoon tattoo ?

De laatste jaren is het hebben van een tattoo populairder dan ooit. Vrouwen, maar ook mannen die vroeger misschien nooit gedacht zouden hebben een tatouage te laten plaatsen, worden meer en meer verleid tot het laten plaatsen van een mooie lichaamsversiering.

Wat velen echter nog tegenhoud is het definitieve karakter van tatoeages. Men vind het nu wel mooi, maar is dit binnen enkele jaren ook nog zo ? Voor de echte tattoo fans is dit geen probleem, maar wie het vooral uit modieuze beweegredenen doet heeft vaak zijn bedenkingen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat enkele jaren geleden toen de beauty tattoo, zogezegd tatoe met permanente make-up techniek of (door sommigen beweerd) de tijdelijke tattoo gepromoot werd, velen daar gretig gebruik van wilden maken en dat er vandaag de dag nog tal van misverstanden over bestaan.
  • Er zou permanente make-up techniek gebruikt worden waarvan aanvankelijk werd gezegd dat het na 5 jaar zou verdwijnen en ondertussen al geevolueerd is naar 15 jaar ...
  • Het zou makkelijk te verwijderen zijn met laser...
  • Een tatoeage zou in de lederhuid ingebracht worden en de beauty tatoeage minder diep...
En dat is natuurlijk de droom van velen, een tatoeage laten plaatsen die vroeg of laat weer verdwijnt zonder meer...

Dat in de tijd schoonheidspecialistes er zelf in geloofden dat het kon op die manier een tijdelijke tatoeage te plaatsen, kan ik best begrijpen, ons werd indertijd ook wijsgemaakt dat permanente make-up volledig zou verdwijnen. Ondertussen is het echter al zoveel geevolueerd en zijn de resultaten van ... bekend genoeg dat men de mensen de juiste informatie zou moeten geven.

Iedereen verdient graag zijn boterham, maar een tatoeage is te definitief om de mensen op te zadelen met de gevolgen van.  tatoo afbeelding ,tattoo rose ,roos,bloem ,flower tattoo

Zelf plaats ik reeds een tiental jaar permanente make-up en heb ik de trend van de beauty tattoo, zogenaamde tijdelijke tattoeage of tatoeage via permanente make up techniek nooit gevolgd. Mijn vak kennende wist ik dat dit gewoon niet kon. (Hoewel zelfs ik mij wel eens af vroeg of het dan misschien toch mogelijk was...?) De tijd heeft echter uitgewezen dat ik het bij het rechte eind had.

Ik vind het nooit erg om vragen te beantwoorden, maar toen ik mijn website betreffende permanente make up opstartte kwamen de mailtjes betreffende dit onderwerp zo vaak voor, dat ik het noodzakelijk vond te proberen een beetje uitleg hierover te verschaffen en wijdde ik een deel van mijn site aan dit onderwerp.
Waarschijnlijk omdat vooral permanente make up specialistes deze techniek naar voren brachten, is de vraag ernaar aan ons adres dan ook meer dan regelmatig.

 tatoe afbeeldingen , heart ,hartje , beauty tatoo
Voor meer informatie betreffende de verschillen tussen permanente make-up en tatoegages en om te weten of een tijdelijke tattoo kan----> klik HIER tatoo afbeelding ,dragon tattoo ,yin en yang Tattoos verwijderen met laser

Vroeger werd bij een laserbehandeling om tattoos te verwijderen nog heel veel huid aanzienlijk beschadigd, wat vaak ernstige littekenvorming tot gevolg had . Vandaag de dag zijn de lasers veel selectiever en kan je een tattoo laten verwijderen zonder dat je er achteraf nog veel van ziet. Wel moet je rekenen dat de behandeling een tiental maal herhaald dient te worden.

Amateurtattoos die vaak thuis geplaatst worden met naald en oost-indische of chinese inkt zullen soms enkele behandelingen minder nodig hebben, omdat ze meestal minder diep staan en het pigment ook weer minder compact van kleur is.
Ook deze lijken al snel nergens meer op...

Een permanente make-up wil men meestal enkel laten verwijderen als men met een miskleun zit die niet meer te corrigeren valt en men ook nog eens zo diep heeft gewerkt dat het helemaal niet verlicht .
Is dit dan makkelijker te verwijderen ? Neen niet altijd, de donkere kleuren gaan meestal het gemakkelijkst, maar de rode en bruine kleuren zullen vaak eerst gaan oxyderen, waardoor ze aanvankelijk donkerder worden om slechts na enkele behandelingen te verlichten, je zal dus vaak net zo veel behandelingen nodig hebben.

Klinieken die gespecialiseerd zijn in tattooverwijdering met laser

Voor Belgie :

Dr. Serge Coopman : Dermatologisch lasercentrum in antwerpen Tel:03 230 20 20

Voor Nederland :

Huid en laserkliniek Lievensberg : Tel : 0164-263822Voor alle duidelijkheid : Ik plaats zelf geen body tattoos , dat laat ik liever over aan mensen die er zich in gespecialiseerd hebben. Bovenstaande informatie is puur informatief en heeft vooral als doel een paar misverstanden uit de wereld te helpen , waardoor hopelijk binnenkort enkele minder teleurgestelde mensen rondlopen.

Op de volgende pagina vind u wat uitleg en tips die je kunnen helpen bij je beslissing om een tattoo te laten plaatsen.Andere Tattoo onderwerpen

Tattoo

Bestaat een tijdelijke tattoo ?
Afgezien van wenkbrauwen tatoeeren, eyeliner of lippen tatoo, is ook de beauty tattoo tegenwoordig een veel gevraagde toepassing. Nochthans bestaan er nog steeds veel misverstanden betreffende beauty tattoo's. Is de beauty tatoeage een definitieve of een tijdelijke tatoeage? Is een tijdelijke tattoo mogelijk? Kan men permanente make-up techniek toepassen voor body tattoos? Tattoos of permanente make-up verwijderen met laser...

Hoe maak je de juiste keuze voor een tatoeage ?
Wat is een beauty tattoo eigenlijk en waar moet je zeker op letten om ervoor te zorgen dat je er een mooie tatoeage aan over houdt? Is beauty tatoo tijdelijk ?

Adressen van tattooshops en links
Adressen van enkele tattoo-shops die we kennen en waar je terecht kan voor veilige, mooie, hygienische en professionele tattoos.

Tattoos plaatjes, tekeningen, voorbeelden en afbeeldingen voor mooie tatoeages.
1600 gratis tattoo voorbeelden en plaatjes te bekijken om u te helpen bij uw keuze voor een tatoo. Regelmatig worden er nieuwe tattoo afbeeldingen en tekeningen toegevoegd. Tattoo ontwerpen van tribals, chinese tekens, draken, zodiac, sterrenbeeld, ster, zon, maan, dieren, kanji, celtic, dolfijn, bloemen, armbanden, rug tattoo, enkel tatoos, navel tattoos, schouder tatoo's....

Tattoo foto's en plaatjes van sterren en beroemdheden 1
Tatoeage fotos en plaatjes van tatoeages van sterren en celebrities. Foto's tattoo's anastacia, david beckham, 50 cent, pamela anderson, tommy lee, pink, afbeeldingen tatoeage paris hilton, britney spears, eminem, little kim, boy george, carey heart,fotos tatoeage cher, russel crowe, fotos tatoo koby bryant, fotos tatoeages busta rhymes, sophie anderton, foto tatoeages mary j blige , asia argenta tatoo foto's tatoos ster

Tattoo fotos en plaatjes van sterren en beroemdheden 2
Foto's tattoos angelina jolie, april lavigne tatoes, usher tattoes, afbeelding tatoo rachel hunter, afbeelding tatoeages alicia keys, nelly, mel B, afbeelding tattoo robbie williams,laura harris, foto tatoo melanie C, faith evans, fotos tattookate moss, ben affleck, foto tattoolenny kravitz, foto tatoeage carey hart.

Informatie over Permanente make up


Alle foto's van body tattoos die u op deze site ziet zijn het werk van tattoo Victor & Gina en auteursrechtelijk beschermd . Voor meer inlichtingen komt u door op deze tekst te drukken op hun site terecht. Bij deze wil ik hen graag bedanken voor de vele wijsheden die ze me bijbrachten.
TOP
Alle foto's op deze site dragen een digitaal watermerk , gelieve niet te kopieëren
All pictures on this site have a digital watermark , please do not copy
Beauty Touch Studio Antwerpen Merksem België