Permanente make up        Beauty tips Menu        Artikel toevoegen            Adverteren        Info Links

Vette huid tips verzorgen verzorging gelaat gelaatsverzorging beauty tips schoonheidstips


Tattoo voorbeeldenZend deze pagina naar een vriend/in.
Voeg deze site toe aan je favorieten!

Beauty : schoonheidstips : Verzorging vette huid <-- Terug naar menu
_______________________________________________________________________________________________________
Hoe verzorg je een vette huid ?
Hoe herken je de vette huid ?

Een goede manier om te zien of je een vette huid hebt is, is om halverwege de dag een tissue te nemen en op je gelaat te drukken. Als er een olieachtige substantie op de tissue komt wil dat meestal zeggen dat je een vette huid hebt. Een vette huid is meestal ook veel dikker, en je hebt sneller open porieen, zwarte puntjes en verstopte talgkliertjes.
___________________________________________________________________________________________________________
Hoe reinig je een vette huid ?

Een goede reiniging is heel belangrijk voor de verzorging van de vette huid. Het voorkomt dat de porieen verstopt raken en zwarte puntjes of meeeters krijgt. Gebruik geen agressieve gelaatsreiniger. Als je een reiniger gebruikt die alcohol bevat of de huid te agressief reinigt, produceert je huid meer olie en krijg je een nog vettere huid. Een goede manier om een vette huid te reinigen is een reiniger op basis van olie te gebruiken of zelfs een pure olie. Olie en water vermengen zich niet dus de beste manier om olie uit je huid te krijgen is een gelaatsreiniger op basis van olie en dat dan af te wassen. Je kan ook voor gel reinigers of reinigingsmelk gaan. Een vette huid reinig je best zowel símorgens als síavonds.

Voor een gedetaileerde omschrijving bekijk ook : Hoe je gelaat reinigen ?
___________________________________________________________________________________________________________
Een vette huid hydrateren

Vergeet ook niet te hydrateren als je een vette huid hebt. Ik weet dat veel mensen met een vette huid geen creme willen gebruiken, ze willen niet nog een laag op de huid aanbrengen. Maar je huid kan ook als je een vette huid hebt gedeshydrateerd raken. Gebruik dus een hydraterende creme zowel síavonds als símorgens na je gelaatsreiniging, maar gebruik kleine hoeveelheden over het hele gelaat en vergeet ook je hals en decollete niet want deze zones hebben snel verouderingsverschijnselen. Zorg dat je overdag ook een zonnebescherming draagt, minimaal factor 15 of meer. Een luchtige olievrije hydraterende creme is de beste keuze voor een vette huid.
___________________________________________________________________________________________________________
De vette huid peelen of exfolieeren

Als je een dikke en vette huid hebt kan je tot 3 maal per week peelen. Gebruik best een korrelpeeling of een reiniging met korreltjes in, masseer het goed in op de huid en let vooral op zones die heel vet zijn of waar je een verstopte huid hebt zoals de kin, de neus , het voorhoofd, kortom de t-zone waar je vaak zwarte puntjes krijgt. En omdat een vette huid ook heel gedeshydtrateerd kan raken mag je ook niet vergeten minstens 2 liter water per dag te drinken.

Voor een gedetaileerde omschrijving bekijk ook : Hoe je peelen of exfolieeren ?
___________________________________________________________________________________________________________Deze pagina's zijn uitsluitend informatief bedoeld, geen van de beschreven behandelingen tenzij de permanente make-up word door ons uitgevoerd.
Om praktische redenen worden dan ook geen vragen beantwoord betreffende de omschreven behandelingen zowel via mail als telefonisch.
U neemt best kontakt op met mensen die de betreffende specialisaties uitvoeren of die mogelijk aan de pagina's gelinkt zijn,
zij zullen u ten volle kunnen informeren.


U vind op de site ook : Permanente make-up - Voor en na foto's permanente make up - Veel gestelde vragen permanent make-up

© Beauty Touch Studio voor permanente make-up Antwerpen Merksem BelgiŽ Pascale van Gils