Mooie Wenkbrauwen Hairstrokes Haartjestechniek Wenkbrauw Hairstroke Haartjes techniek Wenkbrauwen

Alle foto's van permanente make-up

op deze site zijn van eigen werk tenzij anders aangegeven

Bekijk hier foto's van permanente make up
Permanente make-up

Algemene informatie

Wat is mogelijk ?

Verloop behandeling

Uw garantie?

Alopecia areata

Correctie slecht geplaatste permanente make-up

Prijzen
permanent make up


Veelgestelde vragen permanente make up


Beauty tips

Make up tips
Schoonheidstips verzorging
gelaat en lichaam
cosmetica
Informatie over plastische chirurgie


Tattoo voorbeelden

Tattoo afbeeldingen

Beauty tattoo
is een tijdelijke tattoo
mogelijk ?
Cadeaubon

voor permanente make up


maquillage permanent version francais  permanent make up english version
-FR -EN

 permanent make-up voor cosmetische tatoeage .Wenkbrauwen met hairstrokes of haartjestechniek.
Wat zijn hairstrokes eigenlijk?

Met hairstrokes of haartjestechniek kan men haartjes tussen de wenkbrauwen tatoeren, stukjes ontbrekende wenkbrauw opvullen of wanneer men geen wenkbrauwen heeft, volledige wenkbrauwen creeren.

Hairstroke of haartjes techniek voor wenkbrauwen heeft dus niets met haartransplantatie te maken. Het is een wenkbrauw tatoeage om natuurlijke wenkbrauwen na te bootsen en geeft een heel natuurlijke wenkbrauw make-up.

De resultaten die je mag verwachten met permanente make-up van wenkbrauwen met hairstrokes of haartjestechniek hangen gedeeltelijk af van het kunnen van de specialiste die hairstrokes aanbrengt en gedeeltelijk van je huidtype en structuur.


 Permanente make up wenkbrauwen hairstrokes of haartjestechniek  Natuurlijke wenkbrauwen opvullen met hairstrokes of haartjes techniek

Hairstrokes of haartjestechniek bij een klant die nog slechts enkele haartjes op de wenkbrauwen had staan. Het resultaat is vlak na de behandeling en zal na enkele dagen nog meer natuurlijke wenkbrauwen geven.
 Permanente wenkbrauwen voor een mooie wenkbrauwlijn met hairstrokes  Wenkbrauwen of wenkbrauw voller maken of opvullen met haartjes techniek

Met hairstrokes of haartjes techniek kan men ook de vorm aanpassen van wenkbrauwen die bvb naar beneden groeien - wat een trieste blik geeft - door enkele haartjes te epileren en de wenkbrauwen met hairstrokes in de juiste vorm aan te passen ziet men er meteen vrolijker uit

Wenkbrauwen en wimpers

Als je geen wenkbrauwen of dunne wenkbrauwen hebt kan je met permanente make-up een mooie natuurlijke wenkbrauw tatoeeren. Met de haartjestechniek of de hairstrokes geeft dit de mooiste resultaten.

De tijd dat een streepje als wenkbrauw werd gebruikt is lang voorbij. De natuurlijk wenkbrauw met haartjes is weer helemaal terug. Als je helemaal geen wenkbrauwen hebt of wenkbrauwen waar stukjes ontbreken is een permanente make up voor wenkbrauw met cosmetische tatoeage de ideale oplossing. Soms denken mensen echter dat ze geen wenkbrauwen hebben, omdat de haartjes zo licht zijn dat je ze bijna niet ziet. In dit geval kan je met het verven van wenkbrauwen je wenkbrauwen weer zichtbaar maken.
Want hoewel permanente wenkbrauwen met haartjestechniek vaak amper van echt te onderscheiden zijn, zijn echte haartjes nog steeds mooi. Ontbreken er stukjes of vind je het niet voldoende geaccentueerd dan kan je met hairstrokes nog altijd de wenkbrauwen opvullen.


 permanente makeup, wimperpermanent, wenkbrauwen en wimpers verven


Bij deze kliente werd geen traditionele of permanente make up gebruikt . De wenkbrauwen werden geverfd en de wimpers gepermanent.

Wimperpermanent

Wimperpermanent word toegepast om de wimpers te krullen en daarna te verven. De behandeling duurt ongeveer 45 min. en het resultaat van de krul blijft gemiddeld 8 weken. Hoelang de kleur blijft zitten is afhankelijk van een aantal factoren. Een gemiddelde is 4 tot 6 weken maar hoe lichter je eigen haartjes zijn hoe sneller ze vaak verlichten, vooral na de eerste behandelingen. Als je het regelmatig doet is de haarschacht vaak meer van kleur doordrongen en zal het ook langer blijven zitten. Ga je vaak zwemmen , zonnebanken of zonnen , dan zal de chloor en de zon je haartjes veel sneller weer licht maken en moet je vaak na 2 weken terug verven .

Wimperpermanent geeft je ogen extra dimensie, haartjes die recht vooruit steken gaan als een waaiertje om je oog liggen waardoor het lijkt dat je meer en volle wimpers hebt, waardoor je met het aanbrengen van slechts een klein beetje mascara een fantastisch resultaat krijgt. Als je blonde haartjes hebt is het resultaat uiteraard het meest opvallend maar ook mensen met donkere haartjes vinden de wimperpermanent vaak ideaal omdat ze daardoor een mooiere wimpercurve krijgen en het aanbrengen van mascara aanzienlijk makkelijker wordt. Wimperpermanent is indien juist toegepast niet schadelijk voor je ogen en je haartjes breken er niet van af.Het verven van wenkbrauwen en wimpers.

Met permanent make up kan je je ogen en wenkbrauwen op allerlei manieren meer vorm en expressie geven. Je wimpers geven je ogen nog meer dimensie en afwerking. Heb je van nature donkere wimpers dan zal simpelweg het aanbrengen van permanente eyeliner reeds een afgewerkt resultaat geven, zelfs wanneer je s'ochtends opstaat zonder mascara. Wil je een extra accent dan zal het aanbrengen van mascara het geheel nog meer uitdrukking geven.

Heb je blonde of echt witte haartjes, dan ligt het echter ietswat anders. Je zal vaak s' ochtends het gevoel hebben dat er toch nog iets ontbreekt. Ook al is de eyeliner perfect tussen de wimperlijn gepigmenteerd, de witte haartjes die er bovenop liggen zullen je permanente eyeliner een minder intensief effect geven, vaak zelfs nadat je mascara hebt aangebracht omdat de wortelhaartjes niet meegekleurd zijn en de indruk geeft dat je eyeliner zweeft.

Je kan uiteraard je mascara elke ochtend tot helemaal tegen de wimperrand aanbrengen, maar vaak vind men het moeilijk om dit met precisie te doen. Het regelmatig laten verven van wimpers kan hier een oplossing bieden. Je lijntje krijgt weer meer intensiteit en het simpelweg aanzetten van de puntjes met mascara werkt het geheel af.

Ook na het pigmenteren van de wenkbrauwen geeft het verven van de nog aanwezige blonde haartjes vaak een mooier effect. Sommige mensen hebben op de wenkbrauwen geen permanent make up nodig. Ze staan er vaak van versteld hoeveel wenkbrauwhaartjes ze hebben na het kleuren ervan.

Bedenk ook dat je na het aanbrengen van permanent make up de eerste week geen make up op de gepigmenteerde delen mag aanbrengen, dus ook geen mascara. Wil je die week geen naakt gevoel, laat dan vooraf je wimpers verven.

Het verven van wenkbrauwen en wimpers laat je best niet op hetzelfde moment van de permanente make up uitvoeren.Liefst 1 dag vooraf als het niet anders kan dan minstens 1 uur voor het plaatsen van permanente make up zodat de verf kan fixeren.

Soms krijg ik de opmerking dat mensen het al eens lieten doen maar dat ze er niet veel van zagen of het heel snel verdwenen is. Vaak brengt men de verf te spaarzaam aan en vermijdt men tot aan de wortelhaartjes te gaan om te voorkomen dat het gaat prikken. Als de specialiste je een beetje begeleid en je vertelt dat je best niet met je ogen knijpt en jij je daar ook aan houdt dan kan er best tot aan de wortelhaartjes geverfd worden. Er dient ook voldoende verf aangebracht te worden zodat de haarschacht verzadigd word en het dient uiteraard lang genoeg in te werken, na enkele seconden zien je wimpers er al gekleurd uit maar dit blijft uiteraard niet lang zitten. Als het de eerste maal niet zo goed lukt kan je de specialiste even attent maken op je wensen.

Ik voer beide behandelingen - door een druk agenda en om praktische redenen, gezien het niet gelijktijdig kan - niet meer uit, maar bijna elke schoonheidspecialiste heeft het verven in haar aanbod en ook de wimperpermanent word meer en meer aangeboden. Je kan deze behandeling dus door je eigen specialiste laten uitvoeren.


Wimperextensions of wimperverlenging .

Bij de wimperextensions of wimperverlenging worden wimper per wimper haartjes op de eigen wimperhaartjes geplaatst. Het resultaat is vrij spectaculair, vooral als je weinig wimpers van nature hebt, ben je opeens voorzien van een lange volle en sensuele wimpers.
Omdat het een mooie aanvulling is op de permanente make up geef ik u graag meer informatie op volgende pagina. ____________________________________________________________________________________________________________
Wat kost een behandeling ?

Lees andere onderwerpen betreffende permanente make up

Algemene informatie over permanente make up

Wat is mogelijk met permanent make-up?

Foto's en voorbeelden van permanente make up?

Hoe verloopt een permanente make-up behandeling?

Welke garantie bied onze permanent make up behandeling ?

Wat kost een permanente make up behandeling?

Slecht geplaatste permanente make-up verwijderen of corrigeren

Meest gestelde vragen over permanente make up

____________________________________________________________________________________________________________
Deze site werd samengesteld door Pascale van Gils,betreffende zowel tekst als foto's. Het kopieëren van teksten zorgt ervoor dat de lezer steeds weer hetzelfde moet lezen en getuigt van gebrek aan originaliteit en... waarschijnlijk ook kennis. Alle rechten betreffende zowel tekst als foto's voorbehouden zonder vooraf schriftelijke toestemming.

U vind deze site via :
Wenkbrauwen tatoeeren, hairstrokes, haartjestechniek.Permanente make-up met hairstroke techniek om natuurlijke haartjes van de wenkbrauw na te bootsen.Hairstrokes of haartjes techniek informatie. Wenkbrauwen tatoeage met hairstrokes of haartjes techniek met permanente make up geeft heel natuurlijke wenkbrauw make-up.Met hairstrokes wenkbrauwen in model brengen voor een mooie wenkbrauw met permanente makeup, tatoeage, tatoo bij beautytouchstudio.beBeauty Touch Studio voor permanente make-up Antwerpen Merksem België Pascale van Gils